TWITTERLINKEDININSTAGRAMENGLISHDOWNLOADSPRIVACY

horecadeskundige fastfooddeskundige

Dit ben ik; Ubel Zuiderveld. Ik deel kennis en duid trends over eten buitenshuis. Sinds 1991. Als horecaschrijver, horeca-analist en horecaspreker. Gericht op alle eetverkopers, grossiers en producenten. Altijd met oog voor de eigentijdse consument. Kan ik iets voor jou betekenen?





uzmedia





Interviews. Columns. Webcontent. Complete producties. Boeken. Over de horeca schrijf ik in heldere taal.

Greep uit mijn portfolio: Food Express, De Cateraar, Food Strategy, Frituurwereld, Exite Out, Food Inspiration en Misset Horeca.



uzmedia





Analyse nodig van een productgroep of segment? FSW maakt die on demand op basis van de eigen databank.

Eerder onderzoek: fooddelivery, koffie buitenshuis, de hamburgermarkt en QSR in Europa. FSW ontwikkelde de FSIN Food 500 en Missets Horeca Concerns Top 100.



uzmedia





Lezing over veranderend eetgedrag. Over nieuwe horecaconcepten. Of een onderhoudend verhaal over bizarre restaurants.

Ik was horecaspreker voor klanten als Domino's, Hanos, FSIN, VKGE, Mora, AF&BM, ProFri en Koninklijke Horeca Nederland. Regelmatig figureer ik in de media als horecaspreker.



uzmedia





In mijn webshop ubelski.nl vind je De Frietkraam, McSucces en mijn andere boeken.

Op ubelski.nl tref je verder blogverhalen, liedjes en columns aan. Zoals 111-jes, columns van 111 woorden. Klik voor ubelski.nl op de afbeelding.



uzmedia

februari 2021



Ik fungeer tijdelijk als co-hoofdredacteur van Food Inspiration Magazine. Naast het maandelijkse e-zine, verzorg ik met de redactie de dagelijkse content op de website.

Bijzonder om weer te werken met Hans Steenbergen. Ooit waren we collega's bij Elseviers horecagroep. Hans als hoofdredacteur van Misset Horeca, ik als hoofdredacteur van Snackkoerier, Catering Magazine en Exite Out.



uzmedia

januari 2021



FSW bedacht en ontwikkelde Hartenkreten uit de Horeca. Via SMS en Whatsapp konden horecaondernemers hun persoonlijke lockdown-verhalen melden. Een selectie van de noodkreten is door FSW voor de Horeca Alliantie gebundeld in een boekje.

Half januari is Hartenkreten uit de Horeca overhandigd aan premier Mark Rutte, staatssecretaris Mona Keijzer en de leden van de Tweede Kamer. Hier kun je Hartenkreten uit de Horeca downloaden.



uzmedia

december 2020



Voor de FSIN-uitgave Sterker Uit De Crisis interviewde ik elf kopstukken uit allerlei geledingen van de foodservice en de foodretail.

Onder anderen topmensen als John van der Bent [Spar], Silvie Cremers [Just Eat Takeaway] en Philippe Vorst [NYP] en ondernemers als Pel 't Lam [Plus] en Wouter Staal [Yoghurt Barn] vertellen over het coronajaar en de toekomst.

Klik op de afbeelding als je nieuwsgierig bent naar hun verhalen. Het complete magazine met interviews en cijfers is overigens alleen bestemd voor leden van het FSIN.



uzmedia
Meer »

  2016 Xenolabs.Europe & Ubel Zuiderveld