Printperiodiek voor foodservice professionals

FSW Nieuwsbrief 2 FSW Nieuwsbrief 1

Printperiodiek 2 | Klik op de cover voor download als pdf. In deze printperiodiek voor foodservice professionals vind je onder meer de volgende onderwerpen | Webfood ontploft | Amerikaanse ketens doorbreken de grens van een miljard | Chinese invloed groeit | Nederconcepten gaan de grens over | Alcohol online populair | Aandeel food in bestedingen van de consument groeit weer | Deze debutanten schudden de markt flink op.

Printperiodiek 1 | Klik op de cover voor download als pdf. In deze printperiodiek voor foodservice professionals vind je onder meer de volgende onderwerpen | Revolutie in food | 17.000 gasten, 25 wereldrestaurants | Golf aan nieuwe foodconcepten | Foodtruckfestival breed omarmd | Kipconcepten zijn in opmars | Delivery groeit onstuimig | Requiem voor ho-re-ca.


©uzmedia
   
About FSW in English




Deelt Kennis. Duidt Trends.



Ubel Zuiderveld ben ik sinds 1962. Foodservicewatcher sinds 1991. Ik volg, onderzoek en duid food & beverage buitenshuis. Via MMPP. Marktanalyses. Mediacontent. Presentaties. Producties.



Marktanalyses en onderzoek | FSW verricht in opdracht onderzoek. Op basis van openbare bronnen, cijfers en interviews. Voorbeeld: onderzoek naar burgermarkt en delivery voor het FSIN.

Mediacontent en vakjournalistiek | Artikelen en analyses van FSW verschijnen in print en digitale media. Zoals Food Strategy, Misset Horeca, Hanos Courant en Frituurwereld.

Presentaties en lezingen | FSW verzorgt presentaties en lezingen. Voor FSIN, Domino's, Hanos, Febo, Reed Elsevier, Qbtec, VKGE, FFC, Mora en KHN.

Producties en concepten | Foodservice Watcher ontwikkelt gezaghebbende marktoverzichten. Zoals FSIN's Top 500 van alle Nederlandse foodverkopers en Misset Horeca's Top 100.



  © 2016 Xenolabs.Europe & Ubel Zuiderveld