Hype of trend? Verdwijner of blijvertje? Beter is het weg te blijven bij de foodwaan van de dag. Ik schrijf bij voorkeur op basis van data over meerjarige ontwikkelingen in de markt.

Een beknopte bloemlezing:

2022-06 | "Hoed u voor superfoodnarcisme"
2022-05 | "Casper geeft bezorgkeuken gezicht"
2022-05 | "11 trends in snackgemak"
2022-05 | "Taster rolt als dolle restaurants uit"
2022-03 | "Meltmania lijkt nu losgebroken"
2021-12 | "Horecatrends in harde businessdata"
2021-12 | "De automatenhausse: 5 drijvers"
2021-11 | "Brievenbusfood is booming business"
2021-11 | "Koken wij in 2050 nog steeds?"
2021-04 | "Halal, de hardst groeiende niche"
2021-03 | "Dark trends met disclaimers"



uzmedia
  2016 Xenolabs.Europe & Ubel Zuiderveld