Printperiodiek voor foodservice professionals

FSW Nieuwsbrief 2 FSW Nieuwsbrief 1

Printperiodiek 2 | Klik op de cover voor download als pdf. In deze printperiodiek voor foodservice professionals vind je onder meer de volgende onderwerpen | Webfood ontploft | Amerikaanse ketens doorbreken de grens van een miljard | Chinese invloed groeit | Nederconcepten gaan de grens over | Alcohol online populair | Aandeel food in bestedingen van de consument groeit weer | Deze debutanten schudden de markt flink op.

Printperiodiek 1 | Klik op de cover voor download als pdf. In deze printperiodiek voor foodservice professionals vind je onder meer de volgende onderwerpen | Revolutie in food | 17.000 gasten, 25 wereldrestaurants | Golf aan nieuwe foodconcepten | Foodtruckfestival breed omarmd | Kipconcepten zijn in opmars | Delivery groeit onstuimig | Requiem voor ho-re-ca.


©uzmedia

Onderzoek en analyse voor het FSIN

Factsheet Gourmetburgers Factsheet Fooddelivery

Factsheets voor FSIN | Foodservice Watcher voert analyses en onderzoek uit voor het FoodService Instituut Nederland [FSIN]. Recentelijk leidde dit tot factsheets over de markt voor gourmetburgers in Nederland en een update van eerder uitgevoerd onderzoek naar fooddelivery in ons land. Klik op de cover voor de persberichten van het FSIN over deze onderzoeken. De factsheets zijn integraal alleen beschikbaar voor leden van het FoodService Instituut Nederland.


©uzmedia

Lezingen voor profs en foodies

Food Revolutie Food Delivery Friet en frituurcultuur

Lezing Food Revolutie | We beleven de meest turbulente foodtransities sinds de opkomst van de supermarkt en fastfood. Ubel Zuiderveld licht ze toe in de lezing Food Revolutie. Lezing Food Delivery | Food aan de voordeur. Picnic, HelloFresh, Domino's en de cafetaria op de hoek; ze bezorgen allemaal aan huis. Warme maaltijden, diepvriesproducten, levensmiddelen. Ubel Zuiderveld schetst de ontwikkelingen in de markt. Lezing Friteratuur | Friet, frituurcultuur, friteratuur. Eigenlijk niemand verdiepte zich zo uitputtend in de achtergronden van gefrituurd voedsel. Een lezing waaraan een kwart eeuw onderzoek voorafging.


©uzmedia
Volgende pagina »

   
About FSW in English




Deelt Kennis. Duidt Trends.



Ubel Zuiderveld ben ik sinds 1962. Foodservicewatcher sinds 1991. Ik volg, onderzoek en duid food & beverage buitenshuis. Via MMPP. Marktanalyses. Mediacontent. Presentaties. Producties.



Marktanalyses en onderzoek | FSW verricht in opdracht onderzoek. Op basis van openbare bronnen, cijfers en interviews. Voorbeeld: onderzoek naar burgermarkt en delivery voor het FSIN.

Mediacontent en vakjournalistiek | Artikelen en analyses van FSW verschijnen in print en digitale media. Zoals Food Strategy, Misset Horeca, Hanos Courant en Frituurwereld.

Presentaties en lezingen | FSW verzorgt presentaties en lezingen. Voor FSIN, Domino's, Hanos, Febo, Reed Elsevier, Qbtec, VKGE, FFC, Mora en KHN.

Producties en concepten | Foodservice Watcher ontwikkelt gezaghebbende marktoverzichten. Zoals FSIN's Top 500 van alle Nederlandse foodverkopers en Misset Horeca's Top 100.



  © 2016 Xenolabs.Europe & Ubel Zuiderveld