FRITERATUUR | Connie Palmen en 'n frikandelBredevoort, juni 2016 - Niet dat er dranghekken nodig waren of zo... Zaterdag 18 en zondag 19 juni verzorgde ik twee keer de lezing Friteratuur, de frituur in de cultuur. Dat deed ik in boekenstad Bredevoort tijdens het Festival van het Papieren Boek. De toehoorders nam ik mee door de papieren boeken die ik publiceerde over de frituurcultuur. De lezing Friteratuur geeft antwoorden op vragen als: wat schreven Youp van 't Hek, Connie Palmen, Kees van Kooten en Drs P over de wondere wereld van gefrituurde gerechten? Wat hebben Marilyn Monroe en Edward Hopper te maken met de automatiek? Wie ook een gehoor wil trakteren op een portie friteratuur, ben ik graag van dienst.


©uzmedia
   
About FSW in English


Ubel Zuiderveld ben ik sinds 1962. Foodservicewatcher sinds 1991. Ik volg, onderzoek en duid food & beverage buitenshuis. Via MMPP. Marktanalyses. Mediacontent. Presentaties. Producties.Marktanalyses en onderzoek | FSW verricht in opdracht onderzoek. Op basis van openbare bronnen, cijfers en interviews. Voorbeeld: onderzoek naar burgermarkt en delivery voor het FSIN.

Mediacontent en vakjournalistiek | Artikelen en analyses van FSW verschijnen in print en digitale media. Zoals Food Strategy, Misset Horeca, Hanos Courant en Frituurwereld.

Presentaties en lezingen | FSW verzorgt presentaties en lezingen. Voor FSIN, Domino's, Hanos, Febo, Reed Elsevier, Qbtec, VKGE, FFC, Mora en KHN.

Producties en concepten | Foodservice Watcher ontwikkelt gezaghebbende marktoverzichten. Zoals FSIN's Top 500 van alle Nederlandse foodverkopers en Misset Horeca's Top 100.  © 2016 Xenolabs.Europe & Ubel Zuiderveld