Lezingen voor profs en foodies

Food Revolutie Food Delivery Friet en frituurcultuur

Lezing Food Revolutie | We beleven de meest turbulente foodtransities sinds de opkomst van de supermarkt en fastfood. Ubel Zuiderveld licht ze toe in de lezing Food Revolutie. Lezing Food Delivery | Food aan de voordeur. Picnic, HelloFresh, Domino's en de cafetaria op de hoek; ze bezorgen allemaal aan huis. Warme maaltijden, diepvriesproducten, levensmiddelen. Ubel Zuiderveld schetst de ontwikkelingen in de markt. Lezing Friteratuur | Friet, frituurcultuur, friteratuur. Eigenlijk niemand verdiepte zich zo uitputtend in de achtergronden van gefrituurd voedsel. Een lezing waaraan een kwart eeuw onderzoek voorafging.


©uzmedia
   
About FSW in English




Deelt Kennis. Duidt Trends.



Ubel Zuiderveld ben ik sinds 1962. Foodservicewatcher sinds 1991. Ik volg, onderzoek en duid food & beverage buitenshuis. Via MMPP. Marktanalyses. Mediacontent. Presentaties. Producties.



Marktanalyses en onderzoek | FSW verricht in opdracht onderzoek. Op basis van openbare bronnen, cijfers en interviews. Voorbeeld: onderzoek naar burgermarkt en delivery voor het FSIN.

Mediacontent en vakjournalistiek | Artikelen en analyses van FSW verschijnen in print en digitale media. Zoals Food Strategy, Misset Horeca, Hanos Courant en Frituurwereld.

Presentaties en lezingen | FSW verzorgt presentaties en lezingen. Voor FSIN, Domino's, Hanos, Febo, Reed Elsevier, Qbtec, VKGE, FFC, Mora en KHN.

Producties en concepten | Foodservice Watcher ontwikkelt gezaghebbende marktoverzichten. Zoals FSIN's Top 500 van alle Nederlandse foodverkopers en Misset Horeca's Top 100.



  © 2016 Xenolabs.Europe & Ubel Zuiderveld