IJDELHEID | Hoofdredacteur...Veldhoven, september 2016 - Tijdschriften maken. Iedereen die het wel eens deed, zal beamen dat het een van de leukste dingen is om te doen. Vandaag verscheen de eerste editie van het nieuwe vakblad Frituurwereld. Ik ontwikkelde het bladconcept samen met Frans van Rooij van het Nederlands Frituurcentrum en Holders Media. Ik mag mij de trotse hoofdredacteur noemen.

Ik gniffel soms om functieomschrijvingen die mensen tegenwoordig op hun visitekaartjes hebben staan. Maar eerlijk gezegd, ijdelheid is ook mij niet vreemd. Het is leuk om weer hoofdredacteur te zijn. Zeven jaar geleden was ik het voor het laatst; toen van Foodexpress. Daarvoor bekleedde ik de functie bij vakbladen als De Cateraar, Catering Magazine, Snackkoerier, Music Maker en Exite Out. Hoofdredacteur, het klinkt bijna ouderwets in dit tijdperk van digitale media. Ik vind het een eer om deze titel te mogen dragen in zo'n prachtbranche.


Šuzmedia
   
About FSW in EnglishDeelt Kennis. Duidt Trends.


Ubel Zuiderveld ben ik sinds 1962. Foodservicewatcher sinds 1991. Ik volg, onderzoek en duid food & beverage buitenshuis.

FSW deelt kennis en duidt trends. Via MMPP. Marktanalyses. Mediacontent. Presentaties. Producties.


Marktanalyses en onderzoek | FSW verricht in opdracht onderzoek. Op basis van openbare bronnen, cijfers en interviews. Voorbeeld: onderzoek naar burgermarkt en delivery voor het FSIN.

Mediacontent en vakjournalistiek | Artikelen en analyses van FSW verschijnen in print en digitale media. Zoals Food Strategy, Misset Horeca, Hanos Courant en Frituurwereld.

Presentaties en lezingen | FSW verzorgt presentaties en lezingen. Voor FSIN, Domino's, Hanos, Febo, Reed Elsevier, Qbtec, VKGE, FFC, Mora en KHN.

Producties en concepten | Foodservice Watcher ontwikkelt gezaghebbende marktoverzichten. Zoals FSIN's Top 500 van alle Nederlandse foodverkopers en Misset Horeca's Top 100.

FSW Print Periodiek 1 Pdf Deliveryonderzoek voor FSIN
Hanos Courant Gin Sum Club Food 500 2016
Concept en hoofdredactie Frituurwereld Onderzoek Gourmet Burgerbars
Frietcommentaar Radio 2 Interview en analyes Food Strategy
FSIN Blog Happy?
Blog FSIN lokale smaak Bundel korte columns
Boek Smaak van Winterswijk Nationaal Snack Handboek
Boek McSucces Boek Febo Een Fenomeen
  Š 2016 Xenolabs.Europe & Ubel Zuiderveld