PRESENTATIE | Foodrevolutie!

Beeld Shutterstock

Bredevoort, februari 2017 - Het rommelt, gist en broeit in foodland. Ja, we beleven een Foodrevolutie! die zijn gelijke niet kent. Foodrevolutie! is de nieuwe lezing van Foodservice Watcher. Ja Foodrevolutie! - het foodlandschap verandert in een ongekend tempo. Mainstreammerken hebben het moeilijk. Debutanten poppen op. Foodproductie verovert de binnensteden. Delivery, halal, bio en klokloos eten groeien als kool. Food polariseert net zo sterk als politiek. Food is deel van de persoonlijkheid. Foodrevolutie! gaat over de stand in foodland nu en straks.

De lezing Foodrevolutie! kent een integrale en een modulaire versie. Bij de modulaire versie passeren de hoogtepunten van de Foodrevolutie! de revu en volgt daarna een thematisch deel. Voorbeeldthema's: Food aan de Voordeur, Food Online, Food Gimmicks et cetera. Het modulaire deel wordt in overleg thematisch ingevuld.


©uzmedia
   
About FSW in EnglishDeelt Kennis. Duidt Trends.


Ubel Zuiderveld ben ik sinds 1962. Foodservicewatcher sinds 1991. Ik volg, onderzoek en duid food & beverage buitenshuis.

FSW deelt kennis en duidt trends. Via MMPP. Marktanalyses. Mediacontent. Presentaties. Producties.


Marktanalyses en onderzoek | FSW verricht in opdracht onderzoek. Op basis van openbare bronnen, cijfers en interviews. Voorbeeld: onderzoek naar burgermarkt en delivery voor het FSIN.

Mediacontent en vakjournalistiek | Artikelen en analyses van FSW verschijnen in print en digitale media. Zoals Food Strategy, Misset Horeca, Hanos Courant en Frituurwereld.

Presentaties en lezingen | FSW verzorgt presentaties en lezingen. Voor FSIN, Domino's, Hanos, Febo, Reed Elsevier, Qbtec, VKGE, FFC, Mora en KHN.

Producties en concepten | Foodservice Watcher ontwikkelt gezaghebbende marktoverzichten. Zoals FSIN's Top 500 van alle Nederlandse foodverkopers en Misset Horeca's Top 100.

FSW Print Periodiek 1 Pdf Deliveryonderzoek voor FSIN
Hanos Courant Gin Sum Club Food 500 2016
Concept en hoofdredactie Frituurwereld Onderzoek Gourmet Burgerbars
Frietcommentaar Radio 2 Interview en analyes Food Strategy
FSIN Blog Happy?
Blog FSIN lokale smaak Bundel korte columns
Boek Smaak van Winterswijk Nationaal Snack Handboek
Boek McSucces Boek Febo Een Fenomeen
  © 2016 Xenolabs.Europe & Ubel Zuiderveld