FOODSERVICE FOCUS | Richting in turbulente tijden

Foto VKGE Evoluon Eindhoven

Bredevoort, februari 2016 - Stilstand is achteruitgang, zeiden we vroeger. Tegenwoordig word je zelfs in een normale versnelling aan alle kanten ingehaald. Ja, de wereld verandert de laatste jaren revolutionair. De foodservice business beweegt vliegensvlug mee. De afgelopen jaren zijn de meest onstuimige van de laatste halve eeuw. Met mijn nieuwe presentatie Foodservice Focus duid ik de 9 belangrijkste turbulenties in de foodwereld. Voor kleine en grote gezelschappen, voor debuterende en ervaren foodprofessionals.

De Foodservice Focus lezing helpt bij het bepalen van een vaste koers in de turbulentie van vandaag de dag. Eerder gaf ik lezingen en presentaties voor Hanos Groothandels, Domino's Pizza, FoodService Instituut Nederland, afdelingen van Koninklijke Horeca Nederland, ProFri, VKGE, de AFBM, Sligro/Hakvoort en veel andere bedrijven en organisaties. Naast de Foodservice Focus presentaties houd ik ook regelmatig maatgemaakte lezingen. Binnenkort daarnaast te boeken: Foodservice Extra Ordinair, een humorvolle trendlezing met een knipoog.


©uzmedia
   
About FSW in English


Ubel Zuiderveld ben ik sinds 1962. Foodservicewatcher sinds 1991. Ik volg, onderzoek en duid food & beverage buitenshuis. Via MMPP. Marktanalyses. Mediacontent. Presentaties. Producties.Marktanalyses en onderzoek | FSW verricht in opdracht onderzoek. Op basis van openbare bronnen, cijfers en interviews. Voorbeeld: onderzoek naar burgermarkt en delivery voor het FSIN.

Mediacontent en vakjournalistiek | Artikelen en analyses van FSW verschijnen in print en digitale media. Zoals Food Strategy, Misset Horeca, Hanos Courant en Frituurwereld.

Presentaties en lezingen | FSW verzorgt presentaties en lezingen. Voor FSIN, Domino's, Hanos, Febo, Reed Elsevier, Qbtec, VKGE, FFC, Mora en KHN.

Producties en concepten | Foodservice Watcher ontwikkelt gezaghebbende marktoverzichten. Zoals FSIN's Top 500 van alle Nederlandse foodverkopers en Misset Horeca's Top 100.  © 2016 Xenolabs.Europe & Ubel Zuiderveld