SMAAKLOKAAL | Bierpap en balkenbrij

Met co-auteur Bernhard Harfsterkamp van De Smaak van Winterswijk.

Winterswijk, 25 oktober 2015 - Nooit gedacht dat ik ooit zou schrijven over balkenbrij. Samen met kompaan Bernhard Harfsterkamp stelde ik het lokale kook- en leesboek De Smaak van Winterswijk samen. Over kozakken, een Oost-Nederlandse koekdelicatesse. Over de papklok die nog dagelijks luidt. Maar ook met smaakmakende verhalen over lokale smulpapen als koptotkontkok Nel Schellekens en kookdiva Nadia Zerouali, die in twee opzichten oosterse wortels heeft. En natuurlijk inclusief een recept voor bierpap. De Smaak van Winterswijk is alleen lokaal verkrijgbaar.


©uzmedia
   
About FSW in EnglishDeelt Kennis. Duidt Trends.


Ubel Zuiderveld ben ik sinds 1962. Foodservicewatcher sinds 1991. Ik volg, onderzoek en duid food & beverage buitenshuis.

FSW deelt kennis en duidt trends. Via MMPP. Marktanalyses. Mediacontent. Presentaties. Producties.


Marktanalyses en onderzoek | FSW verricht in opdracht onderzoek. Op basis van openbare bronnen, cijfers en interviews. Voorbeeld: onderzoek naar burgermarkt en delivery voor het FSIN.

Mediacontent en vakjournalistiek | Artikelen en analyses van FSW verschijnen in print en digitale media. Zoals Food Strategy, Misset Horeca, Hanos Courant en Frituurwereld.

Presentaties en lezingen | FSW verzorgt presentaties en lezingen. Voor FSIN, Domino's, Hanos, Febo, Reed Elsevier, Qbtec, VKGE, FFC, Mora en KHN.

Producties en concepten | Foodservice Watcher ontwikkelt gezaghebbende marktoverzichten. Zoals FSIN's Top 500 van alle Nederlandse foodverkopers en Misset Horeca's Top 100.

FSW Print Periodiek 1 Pdf Deliveryonderzoek voor FSIN
Hanos Courant Gin Sum Club Food 500 2016
Concept en hoofdredactie Frituurwereld Onderzoek Gourmet Burgerbars
Frietcommentaar Radio 2 Interview en analyes Food Strategy
FSIN Blog Happy?
Blog FSIN lokale smaak Bundel korte columns
Boek Smaak van Winterswijk Nationaal Snack Handboek
Boek McSucces Boek Febo Een Fenomeen
  © 2016 Xenolabs.Europe & Ubel Zuiderveld