MMPP Presentaties | Recent

Lezingen voor Qbtec en Horeca Nederland
FSW verzorgde vier lezingen voor horecaondernemers tijdens events van ovenfabrikant Qbtec in Woerden. De presentaties gingen over de thema's bezorging, verse friet en gourmetburgers. De vierde lezing, over transitie en trends in food, was tijdens het Asian Fastfood Event van Qbtec en VCHO. De lezing Foodservice Focus verzorgde FSW recentelijk voor onder meer afdelingen van Koninklijke Horeca Nederland, de Big Bread Group en Vakvereniging Professionale Frituurders.

Lezing Friteratuur tijdens boekenfestival
Tijdens het Festival van het Papieren Boek in Bredevoort verzorgde FSW twee keer de lezing Friteratuur. Onderwerp: de plek van de frituur in de literatuur en de populaire cultuur. Wat schreef Connie Palmen over de frikandel? Hoe eet Kees van Kooten een broodje kroket? Wie schreef de schlager Patatje Met? Van wiens hand is het sonnet Frituur Marleen?

Presentatie Foodcare meets Foodservice in Evoluon
Voor leden van de VKGE, keukenmanagers in de zorg, verzorgde FSW de presentatie Foodcare Meets Foodservice. Plaats van handeling was het Evoluon in Eindhoven. Op rode en groene briefjes konden aanwezigen anoniem de lelijkste en mooiste kanten van hun vak schrijven. Andere presentatie: masterclass maaltijdbezorging bij Hakvoort Emmeloord, een reeks presentaties tijdens FSIN's Quo Vadis-sessies in verschillende steden.

Foodservice Focus voor Domino's Nederland
Voor franchisenemers van Domino's Nederland hield FSW de lezing Foodservice Focus. Over de snelle transities en vele trends in de foodservice. De lezing was onderdeel van de jaarlijkse Domino's Day, eind mei in Baarn. Soortgelijke voordrachten verzorgde foodservicewatcher Ubel Zuiderveld verder in 2015 voor onder meer de AFBM, de vakvereniging van managers food & beverage in de hotellerie.


©uzmedia
   
About FSW in English


Ubel Zuiderveld ben ik sinds 1962. Foodservicewatcher sinds 1991. Ik volg, onderzoek en duid food & beverage buitenshuis. Via MMPP. Marktanalyses. Mediacontent. Presentaties. Producties.Marktanalyses en onderzoek | FSW verricht in opdracht onderzoek. Op basis van openbare bronnen, cijfers en interviews. Voorbeeld: onderzoek naar burgermarkt en delivery voor het FSIN.

Mediacontent en vakjournalistiek | Artikelen en analyses van FSW verschijnen in print en digitale media. Zoals Food Strategy, Misset Horeca, Hanos Courant en Frituurwereld.

Presentaties en lezingen | FSW verzorgt presentaties en lezingen. Voor FSIN, Domino's, Hanos, Febo, Reed Elsevier, Qbtec, VKGE, FFC, Mora en KHN.

Producties en concepten | Foodservice Watcher ontwikkelt gezaghebbende marktoverzichten. Zoals FSIN's Top 500 van alle Nederlandse foodverkopers en Misset Horeca's Top 100.  © 2016 Xenolabs.Europe & Ubel Zuiderveld