MMPP Marktanalyses | Recent


Deliveryonderzoek voor het FoodService Instituut Nederland

Van boodschapkrat tot pizzakoerier. Van diepvries-at-home tot tafeltje dekje. FSW bracht de totale Nederlandse foodbezorgmarkt in kaart. In opdracht van FoodService Instituut Nederland. Een herhaling van onderzoek in 2014. In ruim twee jaar verdubbelde de markt: van 890 miljoen naar 1,7 miljard euro. Onderverdeling naar hoofdgroepen: maaltijdbezorgers vertegenwoordigen een omzetwaarde van circa 1 miljard euro. Bezorgers van levensmiddelen behalen 700 miljoen euro omzet.


Onderzoek naar burgerbars en gourmetburgers

Als eerste bracht FSW de Nederlandse markt van burgerbars met gourmetburgers in kaart. In 2014 was dat. In 2016 voerde FSW het onderzoek voor het FSIN opnieuw uit. Het aantal burgerbars groeide in de periode 2014-2016 maar mondjesmaat, zeker vergeleken met de ongebreidelde groei vanaf 2010. Wel deze conclusie: de reguliere horeca en andere partijen omarmen de gourmetburger wel gretiger.


©uzmedia
   
About FSW in EnglishDeelt Kennis. Duidt Trends.


Ubel Zuiderveld ben ik sinds 1962. Foodservicewatcher sinds 1991. Ik volg, onderzoek en duid food & beverage buitenshuis.

FSW deelt kennis en duidt trends. Via MMPP. Marktanalyses. Mediacontent. Presentaties. Producties.


Marktanalyses en onderzoek | FSW verricht in opdracht onderzoek. Op basis van openbare bronnen, cijfers en interviews. Voorbeeld: onderzoek naar burgermarkt en delivery voor het FSIN.

Mediacontent en vakjournalistiek | Artikelen en analyses van FSW verschijnen in print en digitale media. Zoals Food Strategy, Misset Horeca, Hanos Courant en Frituurwereld.

Presentaties en lezingen | FSW verzorgt presentaties en lezingen. Voor FSIN, Domino's, Hanos, Febo, Reed Elsevier, Qbtec, VKGE, FFC, Mora en KHN.

Producties en concepten | Foodservice Watcher ontwikkelt gezaghebbende marktoverzichten. Zoals FSIN's Top 500 van alle Nederlandse foodverkopers en Misset Horeca's Top 100.

FSW Print Periodiek 1 Pdf Deliveryonderzoek voor FSIN
Hanos Courant Gin Sum Club Food 500 2016
Concept en hoofdredactie Frituurwereld Onderzoek Gourmet Burgerbars
Frietcommentaar Radio 2 Interview en analyes Food Strategy
FSIN Blog Happy?
Blog FSIN lokale smaak Bundel korte columns
Boek Smaak van Winterswijk Nationaal Snack Handboek
Boek McSucces Boek Febo Een Fenomeen
  © 2016 Xenolabs.Europe & Ubel Zuiderveld